53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     Microfoon     Headset     Gitaar     Dasspeld     Saxofoon     Camera     Viool  

Draadloos Saxofoon, Trompet Microfoon Systeem Kopen

Het Samson wind/hm40 draadloos systeem is het systeem als je een draadloze microfoon zoekt voor je trompet, saxofoon. Eigenlijk voor alle mogelijke blaas of percussie instrumenten het maakt eigenlijk niet uit. Deze kan gebruikt worden voor alpenhoorn, blaas-bas, bombardon, rronselur, bugel, eufonium, flügelhorn, hoorn, jachthoorn, klaroen, mellofoon, midwinterhoorn, ophicleïde, tuba, serpent, sousafoon, cornet, trombone, trompet, piston, chalumeau, klarinet, saxofoon en taragot. Eigenlijk alles waarop je het klemtje van de HM40 microfoon kan bevestigen en de microfoon op de juiste manier richting de bron van het geluid kan buigen.

Het Concert systeem is het meest betaalbare systeem. Belangrijk is vooral dat je hierbij een zender op je broekriem draagt maar natuurlijk veel vrijer bent dan met een grote microfoon kabel.


Het Airline 77 systeem geeft je meer vrijheid, maar is dan ook duurder. De kleine zender maakt het mogelijk om volledig zonder bedrading saxofoon, trompet of wat dan ook te spelen.


Concert 77 naar Airline upgrade

Mocht je al een concert systeem hebben, of je AirLine zender kwijt zijn of een ongelukje mee gebeurd is. Dan is er ook een losse extra/reserve zender microfoon te bestellen voor dit draadloze systeem.

Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2017 DraadloosSysteem.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.